Ladingstromen

Bulk

Flevokust Haven is zeer geschikt voor het vervoeren van natte-, droge- en agribulk. 

Containers

Het vervoer via containers blijft groeien. Flevokust Haven is de uitgelezen haven hiervoor.  Op het terrein van Flevokust Haven worden zowel tijdelijk als langdurig containers en gecontaineriseerde goederen opgeslagen. Het is mogelijk om containers bij ons te huren voor opslag. Ook beschikt Flevokust Haven over een terminalkraan en reachstacker voor de handelingen van de containers. Voor de kade is een golfbreker gebouwd. Deze beschermt de haven en zorgt dat deze tot en met windkracht 7 kan functioneren.

 Flevokust containers 

Projectlading

Projectladingen vereisen vaak speciale oplossingen, kennis en flexibliteit. Flevokust Haven in Lelystad heeft de juiste expertise in huis voor deze logistieke uitdagingen. 

Unieke verbindingen

Met zijn centrale ligging voor alle soorten vervoer, ligt Flevokust Haven perfect om een belangrijke schakel te vormen in de multimodale logistiek. De haven in Flevoland ligt aan belangrijke binnenscheepvaartroutes tussen de zeehavens van Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam naar Noord-Nederland en Duitsland. Na de vergroting van de Kornwerdersluis zijn ook directe verbindingen met de Noord- en Oostzee mogelijk. Met een efficiënte ontsluiting via het water, heeft Flevokust Haven alles in huis om zich te ontwikkelen tot ‘draaischijf’ voor vervoer per binnenvaart en op termijn short sea. Er is een spoorverbinding naar de Randstad en Noord-Nederland, de haven ligt vlakbij de snelweg A6 en Lelystad Airport en op 45 minuten van Schiphol Airport.

  

Heeft u interesse om bulk, containers of projectladingen via Flevokust Haven te verschepen? 
Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Contact