Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Een flinke besparing in tijd en geld dankzij Flevokust Haven

Roos-KCB Holland BV is een van de grootste leveranciers van barbecue verbruiksartikelen voor Europa. Het bedrijf is gevestigd in Dronten, waar een groot deel van de voorraad is opgeslagen. Sinds begin dit jaar maakt zij gebruik van Flevokust Haven. Doorslaggevend voor deze keuze? “CTU zet de containers voor de deur zonder dat er wachturen betaald hoeven te worden. Daarnaast is het vlakbij, waardoor ik gemakkelijk even naar de haven kan als dat nodig is,” zegt eigenaar Niels Baars.

> Lees hier verder