Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

'Immens terrein Flevokust bouwrijp maken is gigantische klus'

105 hectare grond, vergelijkbaar met 150 voetbalvelden, wordt op dit moment aan de kust van Lelystad bouwrijp gemaakt voor de komst van een aantal grote nieuwe bedrijven. Het gaat om het stuk bij Flevokust Haven langs de IJsselmeerdijk. Daar komen Bol.com, kledingbedrijf Bestseller en wordt Jysk uitgebreid. En daarmee verdwijnt ook een stukje historie.

> Lees hier verder