Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Havenmeester Asif Khan: ‘Er liggen hier zoveel kansen’

Alleen het ritje naar de haven vindt hij al fijn. Dan ziet Asif Khan iedere keer weer iets nieuws. Grond die bouwrijp wordt gemaakt, vers aangelegde wegen of een splinternieuw zonnepark. Daar gaat het hart van de havenmeester van de Flevokust Haven in Lelystad wel sneller van kloppen. ‘Het uitzicht is trouwens ook grandioos’, zegt hij enthousiast.

> Lees hier verder