Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie. Bovendien zorgt de haven ook voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Kersverse havenmeester Asif Khan stelt zich voor

Flevokust Haven heeft een nieuwe havenmeester: in maart 2019 is Asif Khan in de voetsporen getreden van (ex-)havenmeester Aart Hiemstra. Asif is in september 2018 als inspecteur handhaving begonnen bij gemeente Lelystad, niet lang daarna werd hij gevraagd om ook als havenmeester van Flevokust Haven op te treden. “In deze rol komt al mijn opgedane kennis, zowel bij de gemeente als bij eerdere werkgevers, goed samen”, vertelt Asif.

> Lees hier verder