Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Flevokust Haven biedt ruimte en kwaliteit

Flevokust Haven staat met een uitgebreid artikel in Logistiek Vastgoed magazine. Logistiek vastgoed Nederland is het platform over logistieke bedrijventerreinen, vastgoedprojecten en trends in logistiek vastgoed. Het artikel beschrijft hoe Flevokust Haven, het nieuwe logistieke en multimodale knooppunt in Flevoland, nu volop in bedrijf is.

> Lees hier verder