Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Lelystad nestelt zich in top 3 van logistieke hotspots

Flevoland heeft zich goed op de kaart gezet. De driehoek Almere-Lelystad-Zeewolde is gestegen naar de derde plek van de jaarlijkse nationale logistieke hotspot-verkiezing. Met deze top-3 klassering wordt weer bevestigd hoe sterk de strategische positie van Flevoland is. En hoe belangrijk de centrale ligging, bereikbaarheid en mogelijkheden zijn.

> Lees hier verder