Flevokust Haven:
de multimodale overslaghaven

Ten noorden van Lelystad ligt Flevokust Haven: de multimodale binnenhaven met overslagkade en industrieterrein. Hier vindt zowel import als export van goederen plaats van en naar de grote (zee)havens. Flevokust Haven is een perfecte en duurzame vestigingslocatie, met XXL kavels en een bouwhoogte tot maar liefst 40 meter. Bovendien zorgt de haven voor een boost van de Flevolandse economie en werkgelegenheid.

Heeft u goederenvervoer nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek bij Flevokust Haven. Flevokust Haven verbindt niet alleen verschillende vervoersmodaliteiten, maar geeft volop ruimte aan het verrijken en hergebruiken van producten in een circulaire economie.

Lees meer

kaart bestemmingen Flevokust Haven

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Klik hier

Voornemen verkoop perceel grond gelegen op bedrijventerrein Flevokust Haven

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om ten aanzien van een perceel grond, gelegen aan of nabij de Karperweg op het bedrijventerrein ‘Flevokust Haven’ te Lelystad, kadastraal bekend Gemeente Lelystad, sectie H, nummer 2875, groot 26 hectare 4 are en 40 centiare (260.440 m²), zoals weergegeven op onderstaande tekening (‘Perceel’), een koopovereenkomst aan te gaan met bol.com (‘Koper’).

> Lees hier verder