CTU Flevokust

CTU beschikt over meerdere containerterminals: CTU in Utrecht aan het Amsterdam-Rijnkanaal, CTU Rivierenland in Tiel op industrieterrein Medel en CTU Flevokust bij Flevokust Haven. Door deze strategische ligging in Flevoland ontstaat een verbinding met het noorden. CTU Flevokust zet zich in om de logistieke processen op de haven optimaal uit te voeren en te begeleiden.

Wat heeft CTU u te bieden?

CTU Flevokust biedt een dagelijkse lijndienst naar de haven van Rotterdam en twee keer per week naar de haven van Antwerpen. Er zijn reefer-aansluitingen, mogelijkheden voor gasmetingen en ruime opslagmogelijkheden voor containers. CTU Flevokust denkt graag mee met haar klanten en maakt - door optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden - flexibele, creatieve oplossingen op maat. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ISO 9001-, ISO 28000- en AEO-certificeringen.

Op- en overslag door CTU

Er worden op het terrein zowel tijdelijk als langdurig containers en goederen opgeslagen. Voor tijdelijke flexibele opslag kunt u containers huren. Door de ruime mogelijkheden en faciliteiten biedt opslag bij CTU Flevokust veel voordelen ten opzichte van opslag op een zeehaven. CTU Flevokust beschikt onder andere over een terminalkraan en reachstacker om de containers op de op- en overslaghaven te verplaatsen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen zij daarnaast het verdere transport van containers met conventionele lading per truck. Zij hebben hiervoor de beschikking over een eigen wagenpark dat bestaat uit zes vrachtwagens; hiermee worden ladingen verder getransporteerd naar de rest van Nederland.  

CTU vrachtwagens  

 

Voordeel van inland terminals

Maarten van Klompenburg, salesmanager bij CTU bv, over het voordeel van inland terminals: "De kleinere terminals zijn flexibel en kunnen nauwkeuriger plannen. Zo zijn ze een betrouwbare partner voor ondernemers. Het efficiënte gebruik van de terminal levert daarnaast besparingen en geld op."

Lees meer over het voordeel van inland terminals