CTU Flevokust

CTU exploiteert de kade bij Flevokust Haven en zet zich in om de logistieke processen optimaal uit te voeren en te begeleiden. 

CTU beschikt over meerdere containerterminals: CTU in Utrecht aan het Amsterdam-Rijnkanaal, CTU Rivierenland in Tiel op industrieterrein Medel en vanaf nu dus ook CTU Flevokust, bij Flevokust Haven.  Door deze strategische ligging ontstaat er een verbinding met het noorden. 

Wat heeft CTU u te bieden?

CTU Flevokust biedt een dagelijkse lijndienst naar de haven van Rotterdam en twee keer per week naar de haven van Antwerpen. Er zijn ruime opslagmogelijkheden voor containers, er zijn reefer-aansluitingen en er zijn mogelijkheden voor gasmetingen.

Wij denken graag mee met onze klanten en maken flexibele, creatieve oplossingen op maat, door optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ISO 9001-, ISO 28000- en AEO-certificeringen.

Op- en overslag door CTU

Er worden op ons terrein zowel tijdelijk als langdurig containers en goederen opgeslagen. Voor tijdelijke flexibele opslag kunt u containers bij ons huren. Door onze ruime mogelijkheden en faciliteiten biedt opslag bij CTU Flevokust veel voordelen ten opzichte van opslag op een zeehaven. We beschikken onder andere over een terminalkraan en reachstacker om de containers op de op- en overslaghaven te verplaatsen. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij daarnaast het verdere transport van containers met conventionele lading per truck. Wij hebben hiervoor de beschikking over ons eigen wagenpark dat bestaat uit zes vrachtwagens. Daarmee kunnen we de ladingen verder transporteren naar de rest van Nederland.

CTU vrachtwagens  

De directeur van CTU (Alexander Pouw) de gedeputeerde van provincie Flevoland (Jan-Nico Appelman) en twee wethouders van de gemeente Lelystad (Ed Rentenaar en Jop Fackeldey) hebben inmiddels de eerste overeenkomst getekend voor een reservering van 5 hectare op het industrieterrein van Flevokust Haven. CTU exploiteert nu al een gedeelte van de kade.

Ga voor meer informatie naar www.ctu.nl