Vestigen

Flevokust Haven bevat een binnenvaartterminal en een haven gebonden bedrijventerrein. Naast de containerterminal biedt Flevokust ruimte voor de overslag van bouwgrondstoffen, natte en droge bulkgoederen, stukgoed, agrarisch productenvervoer en projectvervoer. De haven heeft een nationale en regionale functie voor nabije economische industrieel logistieke centra en biedt toegang tot het Europees vervoernetwerk via water, spoor, weg en lucht.

Op geen andere plek in de Randstad zijn zoveel ruime kavels waar tot 40 meter hoog gebouwd mag worden als in Lelystad. Aantrekkelijk voor bedrijven die veel terrein nodig hebben voor bijvoorbeeld koelloodsen. De milieucategorie is met 5.3 hoog. Dit maakt Flevokust Haven heel geschikt voor innovatieve bedrijven die volop inzetten op de circulaire economie, zoals logistieke maakindustrie en biobased bedrijven met een hoge milieucategorie.

Heeft u interesse om  zich te vestigen op het aan de kade grenzende industrieterrein van Flevokust Haven? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Contact