Disclaimer

Op deze site kunt u informatie lezen over Flevokust Haven. Flevokust Haven is een samenwerking van provincie Flevoland en gemeente Lelystad.

Wij besteden veel zorg aan het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie die u hier op deze website ziet. We trachten de inhoud van de website op peil te houden op het gebied van juistheid, volledigheid en actualiteit. Echter is het desondanks mogelijk dat u informatie aantreft die verouderd, onjuist of onvolledig is. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Lelystad en de Provincie Flevoland kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor het gebruik van de informatie van deze website.

Links
Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van de gemeente Lelystad of Provincie Flevoland zijn slechts opgenomen ter informatie voor de gebruiker van de site. Wij geven geen enkele garantie, noch aanvaarden we enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van websites van derden.